Ervaringen

Ik kan meer doen!

12-12-2016. Jarenlang heb ik aan depressies geleden. Ik ben bij Marijn de Mind reset en de Psych-K gaan doen. Na een korte tijd besefte ik : het gaat beter. Na de derde sessie  besefte ik: het depressief zijn gaat niet meer zo diep, ik voel me beter. Ik kan meer doen! dat was voor mij een groot obstakel.

L de V.

Meer lucht gekregen

13-10-17 16:34:03 Sinds ik de oefeningen van de Mind Rest gebruik heb ik veel meer lucht gekregen. Ook het psych-K proces is een heel bijzondere ervaring. Het geeft me een enorme steun om nieuwe stappen te zetten!
W.B.

Ik heb goede ervaring met Marijn

02-11-15 10:58:42  Ik heb goede ervaring met Marijn. Zij heeft mij in korte tijd geholpen mijn lichamelijke stressklachten te verminderen. Doordat zij de juiste vragen stelde en mij hielp mijn vastgeroeste patronen en overtuigingen te onderzoeken was ik snel een stuk lichter. Ook de familieopstelling gaf me veel inzicht over mijn leven. Aanrader! Verheug me al op verdere afspraken. Ik ga nog even door.

M.F. grafisch ontwerper

Ik kan Marijn aanbevelen

02-11-15 10:56:44 Ik kan Marijn aanbevelen als intuïtieve counselor, waar ik veel aan heb gehad. In haar persoonlijke en tevens professionele ervaring verbindt ze haar intuïtie, werk en levens ervaring en kennis met elkaar in een evenwichtige mix die telkens goed is toegesneden op individuele vragen. Ik vond het een zeer prettige en bijzondere ervaring!

A. S. project coördinator.

Fijne begeleiding

Via internet kwam ik bij Marijn Toussaint terecht nadat ik wat gelezen had over Psych-K. Ik wilde van een aantal negatieve aannames over mezelf af, zodat ik ballast af kon doen en ik meer in mijn eigen kracht kon gaan staan. De sessie bij Marijn hebben me daarbij goed geholpen. Ik kom nu meer voor mezelf op, zorg beter voor mezelf en met de oefeningen die ik heb mee gekregen, heb ik de tools nu in huis om bij spanningsvolle of piekermomenten- als hooggevoelige – weer tot rust te komen. Ik heb de betrokken begeleiding van Marijn, met zo nu en dan wat humor, heel fijn gevonden. Ook dat zij zelf hooggevoelig is, heb ik als heel waardevol ervaren.

L.van Z.

project manager

Ik vond het heel prettig door Marijn begeleid te worden. Een nuchtere vrouw die goed kan luisteren en kan aanvoelen wat er speelt en wat je nodig hebt. Down to Earth, dat vond ik fijn aan de sessies. Als zakelijk ingestelde man moet ik weinig hebben van zweverigheid. Daardoor was ik bij Marijn aan het goede adres, niet zweverig maar juist doelgericht en to the point. Ze hielp me weer in de ‘flow’ te komen. Daar ben ik Marijn zeer dankbaar voor. We deden Psych-K gecombineerd met gesprekken. Ik kwam altijd opgeruimd en met een helder hoofd bij haar vandaan. Daarom raad ik iedereen aan, als je het nodig hebt, hulp van Marijn te vragen.

MD

Voeg uw eigen ervaring toe

Als u ook uw ervaringen met de Psych-K methode of met Key Counceling Amsterdam wilt achterlaten voor anderen, dan bent u van harte welkom. Uw pseudoniem blijft alleen zichtbaar.

Verplicht

Wat is uw naam?
Titel voor uw testimonial.
Beschrijf uw ervaring met KCA en Marijn Toussaint