MIND RESET WORKSHOP EN STRESS-PREVENTIE

Om de stress en spanning, angst en depressie te leren stop zetten, voor een lichter leven.Ook heel erg geschikt voor HSP-er.

De Mind Reset methode is een mindfulness techniek plus Psych-K die je gedachten her-stroomlijnt en je lichaam weer tot ontspanning brengt. Het stopt de aanmaak van stresshormonen. Je komt uit je hoofd. Je stopt met piekeren. Je zet er wat moois voor in de plaats! Vooraf ondergaat iedereen een privé sessie waarin zelfvertrouwen aan bod komt om goed in je vel te komen. Het resultaat is dat vermoeidheid- en stress klachten verdwijnen en er rust voor in de plaats komt.

Het is heerlijk om te doen, je slaapt beter en krijgt een ontspannen gevoel.

Deze methode is vergelijkbaar met mindfulness maar met Psych-K als toevoeging een veel sterkere werking! Je start met een reset-proces van je gedachten met Psych-K zinnen die ondersteunend voor je onbewuste brein werken, en o.a uit 2 meditaties waaruit je kan kiezen. Heel simpel te doen! Deze techniek helpt je op een gezonde manier om te gaan met stress, piekeren en ’ín’ spanning. Het kan ook individueel tijdens de counseling-sessies, aangeleerd worden! Ook worden er slaaptips gegeven.

Je natuurlijke balans- en coördinatiesystemen komen daardoor weer helemaal tot ontwikkeling. De Mind Reset methode zorgt ook voor verbetering van je gezondheid en je komt beter in je vel te zitten. De Mind Reset techniek kan je helpen bij het voorkomen en/of verbeteren van klachten die samenhangen met spanning, zoals hoofdpijn, spierverkramping, burn-out, slaapproblemen, depressie, hartkloppingen. Deze techniek ondersteunt je potentieel doordat je er rustiger van wordt. Daarmee heb je een geweldige basis om lichter door het leven te gaan.En je kan het elke dag zelf toepassen!

Het is vrij eenvoudig aan te leren. Het is bij alle leeftijden zinvol om deze techniek eigen te maken. Je kunt elke dag individueel starten tijdens een sessie met deze training!

Eerst volgende cursus  27 juni 2019. s’avonds 19.30 tot 21.00 uur.
Anderhalf uur per keer. In totaal 6 bijeenkomsten inclusief terugkommiddag en 1 individuele sessie.

Kosten 200,- euro inclusief individuele sessie. Individuele sessie vergoedt door av. verzekering
Studenten en mensen met een minimum inkomen half geld.