Emotionele verwaarlozing

Emotionele verwaarlozing heeft te maken met een gebrek aan liefde, aandacht of complimenten. Ook het spaarzaam knuffelen of troosten door ouders kan een gevoel van onveiligheid of eenzaamheid geven. Het niet luisteren naar je emotionele behoeften geeft een gevoel van leegte.

Emotioneel misbruik kan samengaan met emotionele verwaarlozing. Je hebt dan zelf emotioneel voor je ouder moeten zorgen. De ouders doen dit niet met opzet, ze zijn zelf vaak ook emotioneel verwaarloosd. Als je daarnaast nog veel kritiek hebt gehad in je jeugd dan wordt het leven moeilijk. Ook zoeken partners die emotioneel verwaarloosd zijn elkaar vaak op. Ze kunnen dan niet goed de verbinding vinden en elkaar steun geven. Ruzies en spanningen kunnen het gevolg zijn.

Van emotionele verwaarlozing naar liefde

Met veel liefde begeleid ik je naar meer zelfliefde en meer compassie voor jezelf. De zelfkritiek gaan we opheffen en we werken aan meer gevoel van veiligheid. Een leven met minder spanningen en rust is mijn inzet.

    Gezondheid verbeteren

    Wil je je gezondheid verbeteren dan kan dat met behulp van ondermijnende gedachtes te transformeren, zodat je de stress in het onbewuste en het lichaam reduceert. Je kan je niet alleen je geestelijk welzijn beïnvloeden, maar ook je lichamelijk welzijn bevorderen. Ze zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Naast Psych-K balansen en de Mind Reset oefeningen, geeft het extra tools om je stress goed te reduceren.