Loopbaan counseling

Heb je werk maar wil je graag verandering? Zit je op je werk met stress ?

Als ervaren loopbaan counselor kan ik je hierbij ondersteunen om anders in je werk te staan.  We gaan op zoek naar je belemmeringen en blokkades . Deze transformeren we met Psych-K.Het verschil tussen je dagelijks leven en je leven op het werk is er meestal niet. We brengen als het nodig is je kwaliteiten en vaardigheden in beeld.

VVAO. Mijn ervaring bij het CWI en als loopbaancoach bij het VVAO ( vereniging hoog opgeleide vrouwen) zet ik in bij de stresscounseling.

Ook kan natuurlijk de Psych-K ingezet worden om zelfvertrouwen te krijgen om de volgende stap te nemen. We kijken waar je energie van krijgt en wat je kwaliteiten  en vaardigheden zijn en hoe je dit kan ondersteunen bij je werk.

Soms werk ik op onconventionele manier gecombineerd met vaste methodes maar altijd met plezier betrokkenheid. Het gaat erom dat jij verder kan met werk wat je meer voldoening geeft!

“Geef uw werk en leven een nieuwe Impuls!”

Counseling op het gebied van:

  • Belemmeringen opheffen
  • Stress op het werk
  • Kwaliteiten- en vaardighedenlijst vast stellen
  • Ontwikkeling van meer zelfvertrouwen en zelfkennis
  • Hoogsensitiviteit en werk

Mijn specialisaties zijn: algemeen n o.a. bij nieuwe functie of baan en loopbaanbegeleiding. Naast ACC  heb ik als extra jaar de specialisatie Stresshantering en Loopbaan counseling.

Ik maak gebruik van de TA (transactionele analyse). Daarnaast maak ik gebruik van zelf samengestelde kwaliteiten- en vaardigheidslijsten.

Mijn kennis van de arbeidsmarkt en ervaring met  training van banen- en beroepenoriëntatie van hoger opgeleiden zijn een basis voor mijn loopbaan counseling.

Voor de loopbaanbegeleiding is er een programma van 5 tot 8 sessies. Men kan zelf de onderdelen kiezen en een eigen pakket samenstellen naar behoefte.

Betrokkenheid en empathie, intuïtie en een sterk analyserend vermogen, zijn mijn kwaliteiten om u te begeleiden.